A čko utrpělo první porážku.

04.12.2012 14:22

Dvojtýdení putování začalo naše družstvo veteránů,pátečním zájezdem do Džbánova.Předseda se podlouhých 20 letech 16.11.vrátil na místo činu,kde se tenkrát ,když Petr a Jirka byli ještě v kategorii mládeže,odehrávalo hodně turnajů.Ale hernu by kluci asi nepoznali.Nádhera.Všude teplo,sprchy, 4 stoly.Uplně jsem to Džánovákům záviděl..Ale utkání Džbánov-Sedlec D,jasně pro nás 3:15,když po bodu ztratil předseda a Zdeněk Smutný,nepovedla se i čtyřhra ,když oba nastoupili spolu poprvé.

Hned druhý den naše B mužstvo v RP 1 hostilo mužstva z opačné strany tabulky.Dopoledne přicestovalo mužstvo z Plchovic a tak jsme byli favority.

Nastoupili jsme v sestavě Nežádal,Hýbl Pepa,Meissner a poprvé Lubor.I když jsme byhráli poměrně vysoko 10:4 utkání trvalo 3 hodiny.2 Body ztratil Pepa a po jednom Karel a Lubor.

Odpoledne jsme nastupovali proti největšímu abonentu na postup,mužstvu ze Sudslavy.Za 2 a čtvrt hodinky bylo hotovo ,jenže výsledek byl obrácený 4:10,

2 body udělal Karel,1 Pepa a čtyřhra.

Další týden ,jak už bývá pravidlem,23.11 v pátek naši,,dorostenci" začínají s Sršněma z Plchovic.Tentokrát Sršni moc nebodali a  tak odjeli s porážkou 13:5.Předseda marodil a tak nastoupila Kopecká.Plný počet bodů u hostů udělal Jandourek,ale ostatní na naše družstvo nestačili.

V sobotu zajíždělo naše A mušstvo do Ústí C a do České Třebové ,aspirantovi na postup.V Ústí po přesvědčivém výkonu Martina a Petra si hoši odvážejí vítězství 10:5.Body Sochor 4., Schejbal 3, Jirjka a Láda oba 1.5.

Po vydatném obědě  se přsunuli k utkání s Č.Třebovou..Po jedné vyhrané čtyřhře a vyrovnaných  ale prohraných prvních dvouhrách,se nám domeček zboural.Asi se to s knedlíkama v poledne přehnalo.No nic,v domácím prostředí,snad už s Břetou jim to odvedou.Výsledek 10:1.

Ale to nebylo v sobotu vše.Mužstvo C odjíždělo ,jako lídr soutěže do Králik a Líšnice by si odtud přivezlo 2 vítězství.Výborně zahrál Pepa Hýbl když neztratil ani bod.V Líšnici se vyhrálo 10:2 a v Králikách 10:5.Body Hýbl Pepa 8 ,Sochor Jenda 6.5, Peta Matoušek 3.5, a Peta Svatoš 3.

No a máme tu poslední 3 odehraná utkání.

Ve středu zajíždělo naše D mužstvo k sousedům do V.Mýta na Orla B.Jelo se pro povinné vítězství.Zklamal předseda ,který mění potahy jako onuce a přesto se nedaří.Ale dařilo se ostatním. a tak jsme vyhráli 13:5

V sobotu 1.12 .jsme jeli navštívit Mistrovice a Orlici,celkem ještě přálo počasí .Znova jsme jeli oslabený a tak snad po Novém roce kdy k nám příjde Štieber se situace vylepší.Oba zápasy zahrál výborně Kuba Meisner a jeden bod s Mistrovicema udělal Kuba Pelikán což v Mistrovicích znamenalo remízu.V Orlici udělali po2 bodech Kuba a Nežádal,aby jsme prohráli 10:4.Celkově Kuba 6,Karel 4.5,Jirka Novotný 2 a Kuba Pelikán 1.5.

V pátek hraje doma D mužstvo se Sudslavou D a v neděli nače C mužstvo doma s Lukavicí aa Orlicí.