Po delší době jsem se do toho zase pustil,

19.03.2013 18:46

 

Tentokrát to vezmu trochu,, hopem“.

15.2. zajíždělo naše D mužstvo do Řetové ,bez předsedy,a s Kopeckou,která se zabydluje jako stálá hráčka našeho D mužstva.Jeli jsme si pro pořádný výprask,vždyť Řetová ještě neprohrála.Jaké bylo moje překvapení, když večer Fangl nahlašoval výsledek 14:4 ale pro naše hráče.Až na jednoho hrála Řetová kompletní,pravděpodobně s námi nepočítali a podcenili nás.

Body Pelikán4,5 –hraje výborně,porazil i Fangla,Matoušek 4,Janků 3,

a 2 body dělala Kopecká.

.Hned na druhý den hrálo naše A mužstvo v  Orlici  9:9

Body:Sochor 4,Schejbal 3,Sochor Jenda 2 a Hrubeš bez bodu.

Poté se zajíždělo do Králik a výsledek ten samí 9:9

Body:Sochor 4,5,Schejbal 3,5,Sochor Jan 1 a Hrubeš 0.

V neděli17.2. nabitý víkend  ukončovalo naše C mužstvo Hylvátech a Libchavách.Dopadlo to obráceně ,v Hylvátech to měl být vyrovnaný boj ,ale nebyl, odvezli jsme si vysoké vítězství 3:10.Body:

Sochor Jenda,Vachalík,Pelikán,Hýbl Jenda po 2.5 bodech.

Namlsaní jsme přijeli do Libchav a najednou v neregulerním prostředí jsme 10:7 prohráli.Body:Sochor 2,5,Pelikán 2,Vachalík 1,5,a Jenda Hýbl 1.

Další týden 22.2 načínalo znovu naše D mužstvo.Přijel k nám Džbánov a odjel s porážkou 18:0.Po 2.5,bodech dělala Kopecká,Smutný,Janků a Pelikán.

Den nato odjíždělo naše B mužstvo do Plchovic a Sudslavi.Jedno mužstvo na konci tabulky a druhé na čele.V Plchovicích na materialistech se dařilo všema, tak po bodu ztratil jen Nežádal a Pelikán,a jedna čtyřhra.Novotný 3,5, a Táborský 2.5.

Ale odpoledne to byl tajfun a s jedním bodem se potkali jen Táborský a Novotný. A prohra 10:2.                                                                    No a je tu další týden

1.3. zahajují důchdci,plus naše pomocnice v Plchovicích.Tam nás porazil jenom Janďourek a Bartoš Boba dělá první body.Janků 3.5, Smutný 3,Kopecká 3 a  2.5 bodu jmenovaný Boban.

V sobotu zajíždělo naše A mužstvo do Řetoví a na Ustí D,a v ten samí den C mužstvo mělo doma Líšnici a Králiky.Ustí D-Sedlec A  poprvé se Štíbrem ale bez Sochora v oslabené sestavě nás potkala porážka 10:7.

Odpoledne se Řetovou už to bylo lepší a 9:9.

To naše C mužstvo zažívalo horor, když v dopoledním zápase s Líšnicí prohrávalo 4:8 ,aby nakonec po heroickém výkonu utkání  zápas zremizovali.Body:Výborně zahrál Jenda Hýbl naopak se nedařilo Petovi Svatošovi.Hybl 4,Matoušek 2,5,Janků 1.5, a Petr 1.

Odpoledne Králiky nepřijeli zrovna v nejsilnější sestavě a odjeli s porážkou 10:4.Body:Všichni2.5,v sestavě dopolední.

Pomalu a jistě se nám blíží konec i v PR 4.V pátek přijelo na Sedlec bečko Orla V.Mýta.Museli jsme nastoupit ve třech,ale  všichni bojovali jako lvi a lvice,bylo z toho vítězství 11:7 i ve třech.Pelikán a Janků 4.5, a Kopecká 2.

V sobotu hrálo naše B mužstvo zajišťovací utkání o záchranu, nic neponechalo  náhodě a jelikož RP1 je značně vyrovnané,vyhoupli jsme se rázem na 7 místo,a jelikož se kontumovali výsledky Králik ,o dvou sestupujících bylo rozhodnuto.

Sedlec B-Mistrovice 10:5,Táborský 3.5, Novotný 2.5,Nežádal 2 ,Pelikán 2.

Sedlec B-Orlice B Táborský 3.5,Novotný2.5., Nežádal 3 a Pelikána vystřídal táta a udělal bod.

A už tady je předposlední utkání RP4 a zájezd bez Smutného do Sudslavi na těžké utkání s D mužstvem.Škoda Smutný se zase neozval a tak jsme odjeli s porážkou 10:8 ,Když Boban udělal jen jeden bod.

 

16.6 naše A mužstvo odehrálo obě utkání doma.V prvním jsme porazili lidra Č.Třebovou ,když obě mužstva nastoupila v oslabené sestavě.

V dpolednim utkání s Ustí D jsme zvítězili 10:4,když z mužstva hostů zlobil jen Motl.Body Sochor,Štieber,Petr a Hrubeš všichni po 2.5 bodech.

No poslední utkání tohohle elaborátu  sehrálo naše C mužstvo v Orlici a Lukavici.Jelo se pro 2 vítězství ale byli jsme spokojeni nakonec s  remízou v Lukavici.V obou utkáních hráli výborně Pelikán a Peta Svatoš.Pelikán v obou utkáních 7,5 a Petr 6.5,Janků2.5, a Jenda po ,,tahu“taky 2,5. Orlice-S C 8:10 a Lukavice 9:9.

 

V pátek 22.3Sedlec D-Č.Třebová D

 sobota 23.3. Sedlec B- Č.Třebová B,Lanškroun A

 na Velikonoční svátky v neděli31.3.  hraje C mužstvo doma  o první místo s Č.Třebovou C a Lanškrounem B.

7.4. hraje A mužstvo doma se Svitavami a Moravskou.

13.4. se hraje 1 utkání Play off.