Poslední 3 týdny v roce 2012

01.01.2013 10:41

7.12. přivítalo naše D mužstvo doma mužstvo Sudslavi D..Nastoupili jsme v nejsilnější sestavě,ale předsedovi začali bolesti v kyčli ..Přesto výhra potěší neboť soupeř byl v tabulce před námi.Body Pelikán 4,5,Smutný 3.5,Janků 3.5, a Schejbal J.1.5.U hostů hrál dobře Drábek Jirka.Tímto vítězstvím jsme se dostali před soupeře.Další utkání D družstva bylo s Č.Třebovou  odloženo na leden.

Hned na to v sobotu 9.12hrálo naše c mužstvo těžká utkání ,doma bez Pepy Hýbla.V 9 hod jsme nastoupili proti Orlici. Hráči hráli střídavě oblačno a po 16 zápasech bylo 8:8Ale Peta Matoušek  a Jenda Hýbl zabodovali a dvě vítězství 3:0 rozhodli o našem vítězství 10:8.Sochor Jenda 3., Hýbl Jenda 3.5 ,Matoušek 2 A Peta Svatoš 1.5.

Odpolední utkání s Lukavici,bylo o poznání lepší ,když jsme celé utkání vedli a vítězstí 10:6 bylo na světě.Tímto vítězstvím jsme potvrdili vedoucí postavení v tabulce.Body: Sochor J.3.5,Hýbl Jenda 2.5, Matoušek2.5, a Peta Svatoš 1.5.

Naše B mužstvo zajíždělo v sobotu 15.12 na těžká utkání do Lanškrouna A a do ˇČ.Třebové B.Naše B mužstvo nemělo čtvrtého  hráče a tak zaskočil Jarda Janků z D mužstva .V Lanškrouně dva body udělal Kuba Meisner a jeden Nežádal a v Třebové to bylo o malinko lepší a body tentokrát Novotný 3.5 a Meissner 2.5..V Lanškrouně porážka 10:3 a Třebové 10:6.

Týž den zajíždělo naše A mužstvo na zápasy do Vidlaté Seče  a do Vysokého Mýta.Ve Vidlaté Sečí jako čtvrtý nastoupil Petr Svatoš a zahrál velmi dobře,jak referovali ostatní členové družstva.Bylo proto rozhodnuto ,pokud bude mít volno,(hraje též za C mužstvo ,které bojuje o postup),bude nastupovat jako čtyrka a střídat se s Hrubešem.Ve Vidlaté Seči se vyhrálo 10:5.Schejbal 4, Sochor 3,Táborský a Svatoš po 1.5.bodech.

Odpolední zápas s Vysokým Mýtem skončil přátelskou remízou.

Další utkání začínají již tuto sobotu 5.12.C mužstvo zajíždí do Třebové a Lanškrouna a naše A mužstvo už i se staronovýn hráčem který k nám přestoupil ze Lhot,Břeťou Štiebrem do Moravské Třebové a Svitav.

V týdnu před koncem roku se konali přebory všech kategorií.Přeboru dospělích jsme se nezůčastnili,neboť se konal Vánoční Sedlecký turnaj domácích a pozvaných hráčů.Pěkný referát k tomuto turnaji vytvořil vedoucí a hlavní rozhodčí Petr Schejbal.

Mladšího žactva se zůčastlily z našeho oddílu Hýblová Katka a Říhová(obě odchovankyně Džbánova).

                                                              Hýblová Katka- Přeborkyně regionu 2012

  Hýblová-Říhová 1 místo ve čtyřhře

Ve starším žactvu se umístil Petr Svatoš na 2 místě

Ve čtyřhře spolu se Stejskalem získali bronzové medaile.

Hýblová Katka byla 4 a Říhová pátá.

V dorostu se zůčastnila je Katka,což zatím bylo nad její sili.