Tak aby všechno dobře dopadlo

22.01.2013 15:28

Nový rok začalo naše A mužstvo dvojzápasem ve Svitavách a Mor.Třebové.Odjelo, se bez Petra ale s posilou Břetou Štiebrem.Ve Svitavach se nám představil soupeř s kterým se musí počítat do play off.Výsledek tomu napovídá.10:4 jsme rupli,když Martin udělal 3 body a Břeta 1(první utkání,pravděpodobně nervozita)Odpoledne v Mor.Třebové už to bylo jiné kafe., Martin udělali plný počet bodů,dobřemu sekundoval Břeta,přesto jeden bod ztratil,Táborský 2 body,aby z toho bylo nakonec vítězství 10:6

Ten samí den 5.1. odjelo naše C mužstvo k těžkému utkání do Lanškrouna,který se zápas od zápasu lepší.Mládežníkům se tentokrát nedařilo a tak je Lanškrounské mládí přehrálo.A když ještě se přestalo dařit Pétrovi a Pepa neštastně prohrál v prvním utkání s Novákem,dílo zkázy bylo dokonáno.Prohra 10:4,Pepa 2,Jenda a Petr Matoušek po 1.To zápas s ˇČTřebovou se začal vařit z jiného soudku.Po desátým utkání jsme již vedli 7:3,aby konečný výsledek zněl 10:6 pro náš prospěch.Body Hýbl Pepa 4.5,Jenda Hýbl a Peta Svatoš po2.5, a Matoušek 1.5

V pátek na to samém místě ,doTřebové ,zajížděli naši ,,junioři" Sedlec D.To už ale nehrál předseda kterého chytli záda,a dovijesli tuto sezonu ještě nastoupí.A aby dílo zkázy bylo dokonáno,v prvním zápase Zdenkovi Smutnému praskl na ruce sval a ostatní utkání musel vzdát.A tak leč jsme jeli pro vítězství ,odjížděli jsme s porážkou 11:7.Peta Matoušek dělal 4,Janků 2, a Pelikán 1.

11.1zajíždělo naše D mužstvo do Zálší.Podle přepokladu i bez Zděnka by mělo vyhrát,což se taky potvrdilo.Výborně zahrál Kuba 4 body,své si uhráli Peta s Jardou když oba udělali 3 body.,když oba porazil jen Brustman.

V sobotu odjíždělo naše B mužstvo k odvetě k jednomu z favoritů postupu,Chocni D,Přesto že se odjíždělo prakticky v nejsilnější seztavě (Táborský měl volby),po bodu si udělal jen Vachalík a Peta Svatoš. Prohra 10:3

V neděli 13.1.v nejsilnější sestavě  jsme nastoupili proti Vidlaté Seči.No ale začátek byl slaný nemastný,když po 8 utkáních byl výsledek 4:4,pak bouchli  našim hráčům saze a soupeř už více nebodoval.Výhra 10:4.Body Martin a Břeta 3.5, Petr 2 a Láda Hrubeš 1

Odplední zápas s Vysokým Mýtem se odehrál bez Petra a Břeti,soupeř taky nedyl v optimální sestavě,a tak z toho byla nakonec remíza.

3 zápas v letošním roce odehrálo naše D mužstvo doma s Mýtem B.Pokud by jsme byli v optimální sestave s Matouškem a Smutným ,tak by Mýto odjelo pravděpodobně s porážkou,ale takhle Kuba udělal 4.5,a Jarda 2.5. a Mýto si odvezlo vítězství 11:7.

V sobotu jelo naše C mužstvo na odvetu do Zálší které posílilo.Přesto se mělo ale vyhrát proti mužstvu které okupuje dolní patra tabulky.Nakonec jsme byli rádi za remízu kterou v posledním utkání zachraňoval Peta Matoušku.V divokém utkání,ve kterém jsme prohrávali 4:1 ,aby jsme pak vedli 8:4 a nakonec 9:9.Body:Pepa,Peta Svatoš,Peta Matoušek a Jenda Sochor všichni po2 bodech+čtyřhra.

Poslední utkání o kterém bych mohl povyprávět byla odveta našeho A mužstva s Litomyšlí.Po velkém boji skončilo utkání 9:9.Ještě větší pak byl boj s uzenými koleny a  jedenáckou Zlatovarem na kteru nás pozvali domáci po vyčerpávajícím utkání.Těžko se odjíždí od dobrého moku, ale ne jen obžerstvím je živ člověk.Těžko bylo babičko,těžko.

Těším se na Vás za 3 neděle,a doufám že již o něco zdravější.Váš předseda.