Trochu pokulhává B mužstvo

14.11.2012 07:32

Jako vždy v týdnu začala naše parta důchodců vždy doplněná o jednoho mladíka.Tentokrát bez předsedy, který dostal anginu ,z které se nakonec vyklubal streptokok.No ale ted už k utkání.Čekal nás zápas pravděpodobně s nejslabším soupeřem v RP4 B-SudslavaE.Zatím se do formy nemůže dostat Bartoš a  tak z toho byl jeden bod když 3 ztratil.Jednou ještě prohrál Kuba 3:2 s nejlepší hráčkou mužstva Sudaslavi E ,Luckou Harapátovou..A tak utkání po dvou hodinách skončilo vítězstvím 14:4.Body:Smutný a Janků 4.5, Pelikán 3.5, a Boba 1.5 bodu.

Hned v sobotu na to 27.10 odjíždělo naše B mužsto k velmi silným soupeřům ,do Králik a Žamberka,když mužstva soupeřů okupují čelo tabulky RP1.

A proto se ani zisk bodů nečekal.V prvním utkání družstvo Králik nastoupilo v nejsilnější sestavě a to i s Dubíkem,který též dělá body u domácích v A mužstu.Ale 10:0 se nečekalo.Posmutnělé mužstvo odjíždělo k dalšímu těžkému soupeři Žamberku A.Tady to bylo o něco lepší .Opět se nedařilo ve čtyřhrách a body tentokrát Pepa Hýbl 3 a Jenda Hýbl 1.Porážka 10:4.Zklamal Nežádal a Kuba Meissner,kteří stále nedávaj treninku co by měli.Dá se říc že nechodí vůbec.Musím doufat že se to časem zlepší.

Den nato v neděli 28.10 hrálo naše A mužstvo doma s Orlicí a Králikama.Nastoupili jsme v nejsilnější sestavě a mužstvo pro čtyřhru doplnil Hrubeš..Z počátku byl zápas vyrovnaný do 7 utkání kdy byl stav 4:3 ale pak se hosté zasekli ,udělali jeden bod a utkání skončilo 10:4.Body Sochor a Schejbal 3.5, Novotný 2 a Táborský 1.Angažmá Hrubeše do čtyřhry nepomohlo.Odpolední utkání pro nás začalo ještě hůře než dopolední ,když jsme prohráli obě čtyřhry a po 11 zápasech jsme prohrával 5:6,pak ale 5 vítězstvími jsme ukončili utkání se skorem 10:6.Body Sochor a Schejbal po 4 a vystřídavší Hrubeš za Novotného 2. 

    Po týdnu volna všech mužstev(Svátek všech svatých) ,v dalším týdnu,v pátek 9.11.nejprve nastoupilo naše D mužstvo pro největšímu kandidátovi postupu ,Řetové B.Pelikán a Schejbal Josef marodili a tak zaskočila Kopecká(Hýblová).Na vítězství nebylo pomyšlení a takjen  aby se uhrál přijatelný výsledek.Utkání skončilo 5:13. Nebylo to zas tak špatný,když v Řetové prohrálo i Vysoké Mýto v nejsilnější sestavě.Body Janků a Smutný po 2 a Kopecká 1.

V sobotu 10.11 se na Sedleci odehráli dvě dramata s uspěšným koncem.Dvě vítězství 10:8 a tím se vyhouplo naše C mužstvo do čela tabulky RP 2.V prvním utkání s prozatím vedoucími Hylváty to byl boj až dokonce ,když před poslednímy zápasy byl stav 8:8.Pepa Hýbl to zvládnul s Chádkem bez problému ale Jenda Hýbl musel za stavu 2:2 zabojovat.Nedařilo se Petovi Matouškovi.Body Hýbl Josef 4,Sochor Jendy a Hýbl Jenda po 3. Zase se prohráli obě čtyřhre,ale uhájilo se vítězství 10:8.

Odpoledne ,né že by to bylo mužstvo z čela tabulky. ale proti Libchavám se nám hraje vždy špatně. a jelikož se opět prohráli obě čtyřhry,po16 utkáních opět stav 8:8.Tentokrát se polepšil Peta Matoušek dělal 2 body a zas Jenda Sochor si vybral den,kdy se daří méně..A tak jedině Pepa až na jediné utkání které vyhrál 3:2,zářil.Body Hýbl Josef 4,Hýbl Jan 3,Matoušek 2, Sochor Jenda 1.Musím ale taky pochválit Jendu Hýbla který udělal 7 bodů z 8 utkání

 

No a jsme u posledních dvou utkání, které sehrálo naše A mužstvo doma proti Ústí D a Řetové.Ústí které přijelo v sestavě,v které nastupuje úpravidelně,nebylo našim hráčům velkým soupeřem,a tak když přijel předseda,který se trochu vyléčil ,ve tři čtvrtě na 11 ,bylo hotovo s výsledkem 10:2.

Místo Novotného si zahrál Hrubeš ,aby po vítězné čtyřhře se stálým partákem ,dvakrát prohrál a jednou vyhrál ve dvouhrách.Body Táborský,Sochor,Schejbal po2.5 a Hrubeš 1.5.

Odpoledne přijelo na naše stoly družstvo ze Řetové.I když letos nejsou v popředí tabulky,hraje se nám proti ním špatně,proto to bylo utkání velmi vyrovnané.Po jedenáctém utkání byl stav 6:5 a Martin bojoval těžké utkání s Kovářem ,aby v pátem setu vyhrál 12:10,tím se to zlomilo a hlavně rozlosování hrálo v náš prospěch když dvakrát za sebou nastupoval Petr ,ale pozor Martina  zase zle  trápil Fišer,když s ním   2:0 prohrával ,aby 3:2 vyhrál.Konečný výsledek 10:6.a Body Sochor a Schejbal 4.5,Táborský 1. Chválím C a A.

Tento týden hraje naše D v pátek ve Džánově,v sobotu naše B mužstvo doma Plchovice a Sudslavou.

Příští týden pátek S D-Plchovice a A mužstvo zajíždí v neděli do Ustí C a do České Třebové .