Zápasy 1.týdne v roce 2023

08.01.2023 20:17
Dne- 6.1.2023
 
Céčko
 
Naši kluci získali cenné vítězství. Body opět dělal Pepča Hýbl. Svoje si uhrál i Karel Nežádal. K vcelku jednoznačnému výsledku dopomohly čtyři body, stále lepšícího se, Péti Smrčka. Našemu vedoucímu týmu tato soutěž evidentně prospívá. A je jen dobře, že jsme se nezalekli hrát vyšší soutěž. Dva body přidal Pavlík Janďourek, který je už otřepaným tématem. V jeho 82 letech je stále platným hráčem týmu. Do naší nabité sestavy nehodlá pustit hráče, kteří jsou i o dvě generace mladší.  A celkově si všechno evidentně sedlo. Tým se posunul do středu tabulky. A pokud nebudeme skromný, tak máme i na třetí místo. Velká gratulace všem zúčastněným.
 
Sedlec C - Dolní Dobrouč 14-4.
 
Naše body
 
Hýbl         4,5
Smrček     4
Nežádal    3,5
Janďourek 2
 
Body Dobrouče
 
Strnad        2,5
Kubíček st. 1,5
Kubíček ml. 0
Felgr            0
 
 
Dne- 7.1.2023
 
Béčko
 
Náš dnešní výsledek byl ovlivněn několika okolnostmi. Opět je nemocný Pája Pohl ml., Karel Nežádal měl v nohou těžký večerní zápas a ráno v sobotu musel opět nastoupit. Karel bojoval statečně,ale tady docházejí síly i mladším hráčům. Jarouš Janků se navrátil po delší nemoci. Nehrál půl roku. Pomalu začal s tréninkem a jeho chvíle ještě přijdou. K Ládíkovi Hrubešovi, který hraje ve velké formě, a Jirkovi Novotnému nikdo body nepřidal. Dnes jsme podlehli, ale přesto nás nemusí nic mrzet. Stále i tady držíme nesestupové pozice. Rozhodující utkání se spodní půlkou tabulky teprve přijdou.Ve většině z nich máme výhodu domácího prostředí. Musíme potrénovat. A co nejlépe se připravit.
 
Sedlec B - Mýto C  4-10
 
Naše body
 
Hrubeš  2,5 ze 3,5
Novotný 1,5 ze 3,5
Nežádal   0  ze 3.5
Janků      0   ze 3,5
 
Body Mýta
 
Stejskal   3  ze 3,5
Herel     2,5 ze 3,5
Novák   2,5 ze 3,5
Sychra     2 ze 3,5
 
 
Áčko
 
Příští týden jedeme do Hlinska a Skutče. Tým ze Skutče spadl z divize a letos bojuje o postup zpět. My ale pomýšlíme na urvání bodíků z Hlinska. Tento tým je nestabilní, ale pokud hraje v plné sestavě, tak je velice silný. Můžeme jen slíbit, že všichni pro prezentaci našeho oddílu uděláme maximum. A tak, jako vždy si to užijeme, protože naší nejsilnější zbraní je zábava, bojovnost a výborná parta.
 
 
Pěkný víkend všem.